Indkøbskurven er tom

Lasse blander farver

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1265
 stk.
75,00 kr

Detaljer

'Lasse blander farver' er en tegnstøttet børnebog til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. I bogen sidder Lasse og maler, men han mangler en grøn farve. Heldigvis ved mor, at man selv kan lave en grøn farve, hvis man blander grundfarverne blå og gul. Det prøver Lasse, og han finder ud af, at man med kan blande næsten alle farver i hele verden. Det er rent trylleri.

Bogen kan bruges til at arbejde med sprog og forståelse omkring farver, såvel grundfarver som blandingsfarver. Ud over historien om Lasse indeholder bogen også en træningsdel med øvelser, som understøtter og supplerer bogens indhold.

'Lasse blander farver' er en del af en serie på i alt fire bøger, der er beregnet til sproglig udvikling for børn, som bruger tegn i deres kommunikation. Bøgerne er udarbejdet efter principper i Karlstad-modellen, hvilket bl.a. betyder, at der er tegnforslag til væsentligt flere ord, end man normalt oplever i udgivelser fra Materialecentret.

Til hver af de fire bøger vil der blive udgivet tegnstøttede ordkort, som kan bruges til at arbejde med enkeltord og med sætningskonstruktion med udgangspunkt i bøgernes handling. P.t. er der udkommet ordkort til 'Lasse blander farver' og 'Lasse samler ord', mens ordkortene til de øvrige bøger vil udkomme snarest.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 55
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93410-22-0

Lasse blander farver

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.