Indkøbskurven er tom

Lasse samler ord

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1264
 stk.
75,00 kr

Detaljer

'Lasse samler ord' er en tegnstøttet børnebog til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. I bogen beder mor Lasse om at tage det rene service i opvaskemaskinen. Lasser ved ikke, hvad service betyder, så mor forklarer, at nogle ord - eksempelvis gafler, knive, tallerkner og glas - hører til i samme gruppe, som man kalder for overbegreb. Så begynder Lasse og mor laver gåder for hinanden, hvor de skal gætte, hvilket overbegreb eks. bukser, strømper og jakke hører til. Pludselig støder lillesøster Emma til, og hun kan også godt finde ud af gåderne.

Bogen kan bruges til at arbejde med sprog og forståelse omkring ord og overbegreber. Ud over historien indeholder bogen også en træningsdel med øvelser, som understøtter og supplerer bogens indhold.

'Lasse samler ord' er en del af en serie på i alt fire bøger, der er beregnet til sproglig udvikling for børn, som bruger tegn i deres kommunikation. Bøgerne er udarbejdet efter principper i Karlstad-modellen, hvilket bl.a. betyder, at der er tegnforslag til væsentligt flere ord, end man normalt oplever i udgivelser fra Materialecentret.

Til hver af de fire bøger vil der blive udgivet tegnstøttede ordkort, som kan bruges til at arbejde med enkeltord og med sætningskonstruktion med udgangspunkt i bøgernes handling. P.t. er der udkommet ordkort til 'Lasse blander farver' og 'Lasse samler ord', mens ordkortene til de øvrige bøger vil udkomme snarest.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 41
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-937410-21-3

Lasse samler ord

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.