Indkøbskurven er tom

Emma vil gerne lege

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1163
 stk.
60,00 kr

Detaljer

I 'Emma vil gerne lege' følger vi Emma på 4 år og hendes familie på en søndag, hvor Emma keder sig. Der er ikke rigtigt nogen, som vil lege, selv om Emma går rundt og spørger.

Men pludselig sker der noget. Familiens marsvin stikker af, og Emma styrter af sted efter det sammen med sin storebror.  Heldigvis fanger de marsvinet igen, og det bliver starten på en rigtig god leg.

'Emma vil gerne lege' er den anden udgivelse i børnebogsserien med tegn om Emma. Serien består af fire bøger, og de er alle sammen bygget op omkring Karlstadmodellen, som er en model til sprogudvikling, der vinder større og større indpas i Danmark.Det betyder bl.a. at alle ord i bogen er med tegnstøtte, at der er fokus på gentagelser af enkelt ord, og at der i bøgerne arbejdes med bestemte sætningskonstruktioner, såkaldte rammesætninger.

Bogen er dog velegnet til alle børn, som bruger tegnsprog, tegn til tale eller anden tegnstøttet kommunikation. Både til at arbejde med tegnudvikling og til at tale om en situation, som sikkert vil være genkendelig for mange, nemlig ikke at kede sig og skulle finde på noget at lege.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 25
Udgivelsesår: 2015
ISBN: 978-87-92574-65-7

Emma vil gerne lege

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.