Indkøbskurven er tom

Lasse kommer for sent

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1267
 stk.
75,00 kr

Detaljer

'Lasse kommer for sent' er en tegnstøttet børnebog til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. I bogen kommer Lasse for sent hjem, fordi han ikke kan klokken. Far bager pizzaer og pludselig bliver det hele meget sjovere.

Bogen kan bruges til at arbejde med kendskab til uret, viserne, halve og heletimer, kvarterer samt minutter. Ud over historien om Lasse indeholder bogen også en træningsdel med øvelser, som understøtter og supplerer bogens indhold.

'Lasse kommer for sent' er en del af en serie på i alt fire bøger, der er beregnet til sproglig udvikling for børn, som bruger tegn i deres kommunikation. Bøgerne er udarbejdet efter principper i Karlstad-modellen, hvilket bl.a. betyder, at der er tegnforslag til væsentligt flere ord, end man normalt oplever i udgivelser fra Materialecentret.

Til hver af de fire bøger vil der blive udgivet tegnstøttede ordkort, som kan bruges til at arbejde med enkeltord og med sætningskonstruktion med udgangspunkt i bøgernes handling. P.t. er der udkommet ordkort til 'Lasse blander farver' og 'Lasse samler ord', mens ordkortene til de øvrige bøger i serien vil udkomme snarest.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 61
Udgivelsesår: 2018
ISBN: 978-87-93410-24-4

Lasse kommer for sent

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.