Indkøbskurven er tom

Ordkort til Lasse blander farver

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1265a
 stk.
50,00 kr

Detaljer

Dette materiale er et supplement til den tegnstøttede børnebog ’Lasse blander farver’, som også er udgivet af Materialecentret (se relaterede produkter længere nede på siden). Ordkortene er beregnet til at arbejde med sprogforståelse og sætningsdannelse hos børn, som bruger tegn i deres kommunikation. De er lavet med udgangspunkt i den historie og det univers, som børnene kender fra ’Lasse blander farver’.

Materialet består af mere end 200 ordkort fra forskellige ordklasser. Hvert kort har et ordbillede på den ene side og et tegn fra Tegn Clip-Art på den anden side. Tegnet er et forslag til støttetegn, som er udvalgt af Materialecentret i samarbejde med tegnsprogskyndige. Desuden er kortene trykt med en farvet kant, som indikerer hvilken ordklasse ordet på kortet tilhører. 

Kortene er et pædagogisk redskab med mange variationsmuligheder. De kan bruges på mange forskellige måder til at understøtte barnets forståelse for ordklasser og sætningsopbygning, og det er muligt at tilpasse sværhedsgraden til barnets niveau og behov.

Materialet er udviklet mede udgangspunkt i Karlstadmodellen, som er en sprogtræningsmodel for personer med sprog, tale- og kommunikationsvanskeligheder, men det er også velegnet til indsatser, som ikke er tilrettelagt efter Karlstadmodellen.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker.
Illustrationer: Materialecentret.
Antal løsark: 43
Udgivelsesår: 2018

Ordkort til Lasse blander farver

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.