Indkøbskurven er tom

Emma smører madpakke

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1164
 stk.
60,00 kr

Detaljer

I 'Emma smører madpakke' følger vi Emma på 4 år på en dag, hvor hun får lyst til at smøre sin egen madpakke. Hun skal i børnehave, og hun laver en række ret kreative rugbrødsmadder med alt det, hun bedst kan lide. Bagefter pakker hun dem sirligt ind i gavepapir.

I børnehaven synes de andre børn, at Emmas madpakkegave ser rigtig spændende ud. Og det vil de selvfølgelig også prøve...

'Emma smører madpakke' er den tredje udgivelse i børnebogsserien med tegn om Emma. Serien består af fire bøger, og de er alle sammen bygget op omkring Karlstadmodellen, som er en model til sprogudvikling, der vinder større og større indpas i Danmark. Det betyder bl.a. at alle ord i bogen er med tegnstøtte, at der er fokus på gentagelser af enkelt ord, og at der i bøgerne arbejdes med bestemte sætningskonstruktioner, såkaldte rammesætninger.

Bogen er dog velegnet til alle børn, som bruger tegnsprog, tegn til tale eller anden tegnstøttet kommunikation. Både til at arbejde med tegnudvikling og til at tale om en situation, som sikkert vil være genkendelig for mange, nemlig ikke at kede sig og skulle finde på noget at lege.

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 27
Udgivelsesår: 2015
ISBN: 978-87-92574-79-4

Emma smører madpakke

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.