Indkøbskurven er tom

Uddrag af Kommunikative relationer

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1337
 stk.
40,00 kr

Detaljer

Fagbogen ”Kommunikative relationer” er et vigtigt bidrag til døvblindelitteraturen, som handler om, hvordan mennesker med medfødt døvblindhed kan udvikle sig kommunikativt og personligt.

Norske Micha Kuiper brugte bogen i sin efteruddannelse og oplevede, at dens komplicerede emner var svære at overskue og sætte sig ind i. Derfor udvalgte Micha Kuiper en række passager fra fagbogen, som var centrale for forståelsen af den.

Dette hæfte, ”Uddrag af Kommunikative relationer”, indeholder netop disse passager, som tilsammen giver et indblik i og overblik over, hvad ”Kommunikative relationer” indeholder – altså en indgang til bogen.

Udgivelsen her erstatter selvfølgelig ikke bogen ”Kommunikative relationer”, men den kan fungere som en indgang til bogen, således at du kan pejle dig frem til, hvor du bør fordybe dig og læse mere i den oprindelige bog. Tallene i margen af hæftet er tænkt som en guide, så du hurtigt kan finde frem til den side i bogen, citatet er hentet fra.

/MatCen

Forfattere: Uddrag i udvalg og noter af Micha Kuiper. Forfattere til originalværket er Anne Varran Nafstad og Inger Bøgh Rødbroe 
Figurer og modeller: Reproduceret med tilladelse fra forfatterne

Sideantal: 27
Udgivelsesår: 2018
ISBN: 978-87-93714-14-4

Uddrag af Kommunikative relationer

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.