Indkøbskurven er tom

Tæl til 20 med tegn (vendespil)

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1318c
 stk.
60,00 kr

Detaljer

”Tæl til 20 med tegn" er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. Spillet er udviklet til børn i 3-7-årsalderen, men det kan også anvendes til andre aldersgrupper, hvis materialet passer til barnets/brugerens udviklingsbehov og læringsniveau. Formålet med spillet er at give barnet/brugeren et konkret og visuelt og tegnstøttet udgangspunkt for at lære talrækken fra 1 til 20 samt at få en begyndende forståelse for mængdelære.

Spillet indeholder 20 par brikker til vendespil. Hvert par indeholder tegnet for et tal mellem 1 og 20. Materialet anvendes i udgangspunktet som et almindeligt vendespil, men det er vigtigt, at den voksne understøtter barnet/brugeren, hvor der er behov for det. Eksempelvis ved at vise brikkerne og snakke om dem, før spillet går i gang.

Når spillet er startet, kan det være en god idé, at barnet (eller alle spillere sammen) tæller til det tal, der er på brikken, hver gang der bliver vendt en brik. Særligt i starten er det en god idé ikke at bruge alle brikkerne til at spille med. Vælg, hvilke tal barnet skal arbejde med, og start med et antal, som barnet kan overskue. Måske starter man kun med tegnene for 1 og 2, altså fire brikker i alt.

 Spillet kan kombineres med andre vendespil i ”Tæl til 20”-serien. Der er udgivet versioner kun med tal, kun med illustrationer samt en version med alle tre elementer, altså tal, tegn og illustrationer. Hvis I ønsker at øge sværhedsgraden og arbejde mere intensivt med koblingen mellem tal, tegn og/eller mængder, kan disse spil kombineres efter behov, da de har samme format og bagside.

De øvrige versioner finder du herunder som relaterede produkter. Her finder du også en plakat og en billedbog, der er lavet i samme grafiske udtryk som vendespillene, og som supplerer spillene i forhold til at arbejde med talrækken og mængder.

2 x 20 spillebrikker
Illustrationer: Materialecentret

Udgivelsesår: 2018

Tæl til 20 med tegn (vendespil)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.