TÆL TIL 20 MED TEGN (BILLEDBOG)

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

50,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 1303a

"Tæl til 20 med tegn" er en billedbog, som er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere, der skal til at arbejde med talrækken og mængdelære. 

Bogen indeholder tallene fra 1 til 20 samt de matematiske begreber plus, minus, gange og dividere. Desuden indeholder den tegn og visuel støtte i form af illustrationer, som man kan bruge til at tælle efter. 

Materialet er velegnet til at understøtte matematikundervisning på begynder-niveau, særligt ift. talforståelse. Bogen er primært udviklet til indskolingselever i specialundervisningstilbud, men den kan også anvendes på ældre klassetrin afhængig af elevernes faglige niveau og støttebehov.

Du har også mulighed for at bestille en plakat, som er baseret på samme illustrationer og indhold - se nedenfor under relaterede produkter. 

Illustrationer: Materialecentret 
Sideantal: 25
Udgivelsesår: 2018

"Tæl til 20 med tegn" er en billedbog, som er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere, der skal til at arbejde med talrækken og mængdelære. 

Bogen indeholder tallene fra 1 til 20 samt de matematiske begreber plus, minus, gange og dividere. Desuden indeholder den tegn og visuel støtte i form af illustrationer, som man kan bruge til at tælle efter. 

Materialet er velegnet til at understøtte matematikundervisning på begynder-niveau, særligt ift. talforståelse. Bogen er primært udviklet til indskolingselever i specialundervisningstilbud, men den kan også anvendes på ældre klassetrin afhængig af elevernes faglige niveau og støttebehov.

Du har også mulighed for at bestille en plakat, som er baseret på samme illustrationer og indhold - se nedenfor under relaterede produkter. 

Illustrationer: Materialecentret 
Sideantal: 25
Udgivelsesår: 2018

Ingen resultater blev fundet.

Related products

PLAKAT - TÆL TIL 20 MED TEGN
"Tæl til 20 med tegn" er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere, som skal til at arbejde med talrækken og mængdelære.  Plakaten indeholder tallene fra 1 til 20 samt de matematiske begreber plus, minus, gange og dividere. Desuden indeholder den ordbilleder, tegn samt visuel støtte i form af illustrationer, som man kan bruge til at tælle efter.  Materialet er velegnet til at understøtte matematikundervisning på begynderniveau, særligt ift. talforståelse. Plakaten er primært udviklet til indskolingselever i specialundervisningstilbud, men den kan også anvendes på ældre klassetrin afhængig af elevernes faglige niveau og støttebehov. I "Tæl til 20 med tegn"-serien findes også en billedbog, som er baseret på samme materiale som plakaten.Illustrationer: MaterialecentretFormat: A1 (59,4 × 84 cm)Udgivelsesår: 2018

60,00 kr. 
Tæl til 20 med tal. tegn og illustrationer (vendespil)
”Tæl til 20 med tal, tegn og illustrationer” er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. Spillet er udviklet til børn i 3-7-årsalderen, men det kan også anvendes til andre aldersgrupper, hvis materialet passer til barnets/brugerens udviklingsbehov og læringsniveau. Formålet med spillet er at give barnet/brugeren et konkret, visuelt og tegnstøttet udgangspunkt for at lære talrækken fra 1 til 20 samt at få en begyndende forståelse for mængdelære. Spillet indeholder 20 par brikker til vendespil. Hvert par indeholder et tal mellem 1 og 20, tegnet for det pågældende tal samt et tilsvarende antal illustrationer (eks. bananer eller bolde). Materialet anvendes i udgangspunktet som et almindeligt vendespil, men det er vigtigt, at den voksne understøtter barnet/brugeren, hvor der er behov for det. Eksempelvis ved at vise brikkerne og snakke om dem, før spillet går i gang. Når spillet er startet, kan det være en god idé, at barnet (eller alle spillere sammen) tæller til det tal, der er på brikken, hver gang der bliver vendt en brik. Brug gerne illustrationerne til visuel støtte. Det er vigtigt at støtte barnet i at skabe en kobling mellem tegnene, de konkrete illustrationer og de mere abstrakte tal. Spil gerne rigtig mange gange og gentag igen og igen, indtil barnet har fået en forståelse for sammenhængen mellem tegn, tal og mængder. Særligt i starten er det en god idé ikke at bruge alle brikkerne til at spille med. Vælg, hvilke tal barnet skal arbejde med, og start med et antal, som barnet kan overskue. Måske starter man kun med tallene 1 og 2, altså fire brikker i alt. Spillet kan kombineres med andre vendespil i ”Tæl til 20”-serien. Der er udgivet versioner kun med tegn, kun med tal og kun med illustrationer. Hvis I ønsker at øge sværhedsgraden og arbejde mere intensivt med koblingen mellem tal, tegn og/eller mængder, kan disse spil kombineres efter behov, da de har samme format og bagside.  De øvrige versioner finder du herunder som relaterede produkter. Her finder du også en plakat og en billedbog, der er lavet i samme grafiske udtryk som vendespillene, og som supplerer spillene i forhold til at arbejde med talrækken og mængder. Indhold: 2 x 20 spillebrikker Illustrationer: Materialecentret Udgivelsesår: 2018

60,00 kr. 
Tæl til 20 med tegn (vendespil)
”Tæl til 20 med tegn" er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. Spillet er udviklet til børn i 3-7-årsalderen, men det kan også anvendes til andre aldersgrupper, hvis materialet passer til barnets/brugerens udviklingsbehov og læringsniveau. Formålet med spillet er at give barnet/brugeren et konkret og visuelt og tegnstøttet udgangspunkt for at lære talrækken fra 1 til 20 samt at få en begyndende forståelse for mængdelære. Spillet indeholder 20 par brikker til vendespil. Hvert par indeholder tegnet for et tal mellem 1 og 20. Materialet anvendes i udgangspunktet som et almindeligt vendespil, men det er vigtigt, at den voksne understøtter barnet/brugeren, hvor der er behov for det. Eksempelvis ved at vise brikkerne og snakke om dem, før spillet går i gang. Når spillet er startet, kan det være en god idé, at barnet (eller alle spillere sammen) tæller til det tal, der er på brikken, hver gang der bliver vendt en brik. Særligt i starten er det en god idé ikke at bruge alle brikkerne til at spille med. Vælg, hvilke tal barnet skal arbejde med, og start med et antal, som barnet kan overskue. Måske starter man kun med tegnene for 1 og 2, altså fire brikker i alt.  Spillet kan kombineres med andre vendespil i ”Tæl til 20”-serien. Der er udgivet versioner kun med tal, kun med illustrationer samt en version med alle tre elementer, altså tal, tegn og illustrationer. Hvis I ønsker at øge sværhedsgraden og arbejde mere intensivt med koblingen mellem tal, tegn og/eller mængder, kan disse spil kombineres efter behov, da de har samme format og bagside. De øvrige versioner finder du herunder som relaterede produkter. Her finder du også en plakat og en billedbog, der er lavet i samme grafiske udtryk som vendespillene, og som supplerer spillene i forhold til at arbejde med talrækken og mængder. Indhold: 2 x 20 spillebrikker Illustrationer: MaterialecentretUdgivelsesår: 2018

60,00 kr. 
Tæl til 20 med tal (vendespil)
”Tæl til 20 med tal” er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. Spillet er udviklet til børn i 3-7-årsalderen, men det kan også anvendes til andre aldersgrupper, hvis materialet passer til barnets/brugerens udviklingsbehov og læringsniveau. Formålet med spillet er at give barnet/brugeren et konkret og visuelt udgangspunkt for at lære talrækken fra 1 til 20 samt at få en begyndende forståelse for mængdelære. Spillet indeholder 20 par brikker til vendespil. Hvert par indeholder et tal mellem 1 og 20. Materialet anvendes i udgangspunktet som et almindeligt vendespil, men det er vigtigt, at den voksne understøtter barnet/brugeren, hvor der er behov for det. Eksempelvis ved at vise brikkerne og snakke om dem, før spillet går i gang. Når spillet er startet, kan det være en god idé, at barnet (eller alle spillere sammen) tæller til det tal, der er på brikken, hver gang der bliver vendt en brik. Særligt i starten kan det være en god idé ikke at bruge alle brikkerne til at spille med. Vælg, hvilke tal barnet skal arbejde med, og start med et antal, som barnet kan overskue. Måske starter man kun med tallene 1 og 2, altså fire brikker i alt. Spillet kan kombineres med andre vendespil i ”Tæl til 20”-serien. Der er udgivet versioner kun med tegn, kun med illustrationer samt en version med alle tre elementer, altså tal, tegn og illustrationer. Hvis I ønsker at øge sværhedsgraden og arbejde mere intensivt med koblingen mellem tal, tegn og/eller mængder, kan disse spil kombineres efter behov, da de har samme format og bagside. De øvrige versioner finder du herunder som relaterede produkter. Her finder du også en plakat og en billedbog, der er lavet i samme grafiske udtryk som vendespillene, og som supplerer spillene i forhold til at arbejde med talrækken og mængder. Indhold: 2 x 20 spillebrikker Illustrationer: Materialecentret Udgivelsesår: 2018

60,00 kr. 
Tæl til 20 med illustrationer (vendespil)
”Tæl til 20 med tegn – vendespil med illustrationer” er beregnet til tegnsprogs- og tegn til tale-brugere. Spillet er udviklet til børn i 3-7-årsalderen, men det kan også anvendes til andre aldersgrupper, hvis materialet passer til barnets/brugerens udviklingsbehov og læringsniveau. Formålet med spillet er at give barnet/brugeren et konkret og visuelt udgangspunkt for at lære talrækken fra 1 til 20 samt at få en begyndende forståelse for mængdelære. Spillet indeholder 20 par brikker til vendespil. Hvert par indeholder et tal mellem 1 og 20. Materialet anvendes i udgangspunktet som et almindeligt vendespil, men det er vigtigt, at den voksne understøtter barnet/brugeren, hvor der er behov for det. Eksempelvis ved at vise brikkerne og snakke om dem, før spillet går i gang.  Når spillet er startet, kan det være en god idé, at barnet (eller alle spillere sammen) tæller illustrationerne på brikken, hver gang der bliver vendt en brik.  På den måde får barnet repeteret tallene rigtigt mange gange. Særligt i starten er det en god idé ikke at bruge alle brikkerne til at spille med. Vælg, hvilke brikker barnet skal arbejde med, og start med et antal, som barnet kan overskue. Måske starter man kun fire brikker i alt.  Spillet kan kombineres med andre vendespil i ”Tæl til 20”-serien. Der er udgivet versioner kun med tegn, kun med tal samt en version med alle tre elementer, altså tal, tegn og illustrationer. Hvis I ønsker at øge sværhedsgraden og arbejde mere intensivt med koblingen mellem tal, tegn og/eller mængder, kan disse spil kombineres efter behov, da de har samme format og bagside. De øvrige versioner finder du herunder som relaterede produkter. Her finder du også en plakat og en billedbog, der er lavet i samme grafiske udtryk som vendespillene, og som supplerer spillene i forhold til at arbejde med talrækken og mængder. Indhold: 2 x 20 spillebrikker Illustrationer: Materialecentret Udgivelsesår: 2018

60,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode