Indkøbskurven er tom

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Lær at høre med cochlearimplantat (CI)

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1382
 stk.
50,00 kr

Detaljer

Inspiration til hjemmetræning

Dette hæfte er til unge og voksne CI-brugere, der står over for at skulle i gang med høre med deres CI. Uanset typen af implantat vil det nemlig for de fleste CI-brugere kræve en indsats at få det bedste udbytte af CI’et.

Hæftet er skrevet for at hjælpe CI-brugeren i gang med at høre med sit CI samt for at give ideer og viden om, hvordan man kan genoptræne sin hørelse med CI. Hæftet er ment som en blød og forhåbentlig inspirerende start på høretræningen hjemme hos CI-brugeren selv i hans eller hendes naturlige omgivelser.

Hæftet skal gerne give et godt udgangspunkt for at lære at fortolke det nye lydbillede og dermed opnå bedre forståelse af dagligdags lyde, tale og kommunikation.

Dette hæfte er en del af Hør hva’ jeg CI’er-serien, som er beregnet til at støtte hjemmetræningen i den første tid med CI. Serien er et supplement til den høretræning, som CI-brugeren får tilbudt hos sin hørekonsulent.

Hør hva’ jeg CI’er-serien blev udgivet første gang i 2015 af CSU-Slagelse og er i 2021 blevet opdateret og overdraget fra CSU-Slagelse til Materialecentret. I forbindelse med overdragelsen er serien blevet udvidet fra 8 til 13 hæfter, og den oprindelige cd er lavet til en app, som kan downloades til smartphone eller tablet fra App Store og Play Butik.

 

Tekst: Sidsel Aas Mortensen, cand.mag. i audiologopædi, Lea Søndergaard, cand.mag. i audiologopædi, og Inger Juul, tale-hørepædagog, alle fra CSU-Slagelse

Faglig sparring: DTHS CI-netværket

Fotos: Materialecentret, Colourbox, Freepik

Logo: Hasse Borg Søegren

Sideantal: 24 sider (21x21 cm)

Udgivelsesår: 2021

 

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Lær at høre med cochlearimplantat (CI)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.