Indkøbskurven er tom

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Lyde i dagligdagen

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1382f
 stk.
25,00 kr

Detaljer

Dette hæfte er til unge og voksne CI-brugere, der skal træne deres hørelse med CI.

Som en del af tilvænningen til lyden gennem CI og genoptræning af hørelsen, skal hjernen lære at bearbejde og fortolke nye lydindtryk. Der er i dette hæfte hjælp til denne træning. Hæftet indeholder forslag til lydjagt i og uden for hjemmet, og der er også ideer til øvelser i at genkende lyde samt øvelser i at retningsbestemme.

Dette hæfte er en del af Hør hva’ jeg CI’er-serien, som er beregnet til at støtte hjemmetræningen i den første tid med CI. Serien er et supplement til den høretræning, som CI-brugeren får tilbudt hos sin hørekonsulent.

Hør hva’ jeg CI’er-serien blev udgivet første gang i 2015 af CSU-Slagelse og er i 2021 blevet opdateret og overdraget fra CSU-Slagelse til Materialecentret. I forbindelse med overdragelsen er serien blevet udvidet fra 8 til 13 hæfter, og den oprindelige cd er lavet til en app, som kan downloades til smartphone og tablet fra App Store og Play Butik.

Tekst: Sidsel Aas Mortensen, cand.mag. i audiologopædi, Lea Søndergaard, cand.mag. i audiologopædi, og Inger Juul, tale-hørepædagog, alle fra CSU-Slagelse

Faglig sparring: DTHS CI-netværket

Fotos: Materialecentret, CSU, Freepik

Logo: Hasse Borg Søegren

Sideantal: 16 sider (pixi)

Udgivelsesår: 2021

 

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Lyde i dagligdagen

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.