Indkøbskurven er tom

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Træningshæfte 1

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1382b
 stk.
70,00 kr

Detaljer

Dette hæfte er til unge og voksne CI-brugere, der skal træne deres hørelse med CI.

Træningshæfterne 1, 2 og 3 indeholder tekst svarende til lydfilerne i Hør hva’ jeg CI’er-appen samt forslag og instruktioner til, hvordan man kan træne sin hørelse ved hjælp af appen.

Der er progression i sværhedsgraden fra hæfte 1 til 3, hvor øvelserne i Træningshæfte 1 er de nemmeste med korte ord og sætninger samt langsom tale. Sværhedsgraden er øget i hæfte 2 og øget yderligere i hæfte 3.

Alle øveord og -sætninger er indtalt af både en mand og en kvinde. Ligeledes starter alle hæfterne med Ling-lydene, så CI-brugeren selv kan teste sin hørelse, inden træningen går i gang.

 Dette hæfte er en del af Hør hva’ jeg CI’er-serien, som er beregnet til at støtte hjemmetræningen i den første tid med CI. Serien er et supplement til den høretræning, som CI-brugeren får tilbudt hos sin hørekonsulent.

Hør hva’ jeg CI’er-serien blev udgivet første gang i 2015 af CSU-Slagelse og er i 2021 blevet opdateret og overdraget fra CSU-Slagelse til Materialecentret. I forbindelse med overdragelsen er serien blevet udvidet fra 8 til 13 hæfter, og den oprindelige cd er lavet til en app, som kan downloades til smartphone og tablet fra App Store og Play Butik. 

Tekst: Sidsel Aas Mortensen, cand.mag. i audiologopædi, Lea Søndergaard, cand.mag. i audiologopædi, og Inger Juul, tale-hørepædagog, alle fra CSU-Slagelse

Fotos: Materialecentret, Freepik

Logo: Hasse Borg Søegren

Sideantal: 32 sider (A4)

Udgivelsesår: 2021

 

Hør hva’ jeg CI’er – for unge og voksne CI-brugere: Træningshæfte 1

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.