Indkøbskurven er tom

Følelser - et sekvensmateriale

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1275
 stk.
200,00 kr

Detaljer

'Følelser – et sekvensmateriale' er beregnet til at understøtte arbejdet med følelser hos mennesker med kommunikationshandicaps, særligt børn med høretab og yderligere funktionsnedsættelser.

I bl.a. specialbørnehaver og specialskoletilbud opleves netop følelser, følelsesregulering og afkodning af andre mennesker ofte som et område, der er problemfyldt. Mange børn har et mangelfuldt kendskab til følelser, et begrænset sprog om emnet og vanskeligt ved at afkode andre mennesker og indgå i socialt samspil.

'Følelser – et sekvensmateriale' kan bruges til at arbejde med dette område. Materialet er særligt beregnet til at arbejde med kendskab til grundlæggende følelser, med sproglig udvikling, med afkodning af ansigtsudtryk og med mentalisering. Der er i denne 2. udgave af materialet yderligere lagt vægt på at arbejde med de enkelte følelsers funktioner og udtryk, og hvordan følelserne opleves, føles og har indvirkning på andres og egen adfærd.

Samlet set kan materialet understøtte, at barnet udvikler nye kompetencer og i højere grad lærer at mestre egne og andres følelser.

I udviklingen af materialet er der lagt vægt på at holde det enkelt, visuelt baseret og i tråd med ønsker fra praksis. Det følger ikke nogen bestemt teoretisk retning, men er inspireret af bl.a. Paul Ekmans arbejde med grundlæggende følelser.

Udarbejdet af: Tina Bendixen, Ulrik Skov Hansen, Anette Sølvmose, Jesper Andersen Leth og Materialecentret
100 enkeltkort 15 x 15 cm. + 15 enkeltark i A4 + lærervejledning
Udgivelsesår: 2021

Følelser - et sekvensmateriale

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.