Indkøbskurven er tom

2- og 3-billedhistorier. App.

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1315
0,00 kr

Detaljer

logo til App Store

NB: ”2- og 3- billedhistorier” kan ikke bestilles via denne hjemmeside. Den skal downloades i App Store. Klik på ikonet herover!

”2- og 3- billedhistorier” er et af Materialecentrets særdeles attraktive trykte materialer, som her er digitaliseret og udgivet som en app. Denne app kan du frit downloade til iPad fra App Store.

Appen indeholder 20 små hverdagshistorier som illustrerer korte handlingsforløb. Du kan i appen vælge mellem sekvenser på to billeder eller tre billeder. Når du har valgt et handlingsforløb, kan du se den valgte sekvens og iagttage, hvordan tegnbrugere foreslår at fortælle den enkelte handling. Du kan vælge at få den valgte historie fortalt på tegnsprog eller med tegn til tale – begge valg kan suppleres med tekst og tale.

Når der arbejdes med et af handlingsforløbene på appen, kan du evt. finde den samme sekvens på billedkortene i det trykte materiale (katalog nr. 603), og ud fra dette kan du lade eleven fortælle sin version af historiens handlingsforløb. Dette kan danne grundlag for sammenligning og dialog om handlingsforløb - et glimrende udgangspunkt for sprogarbejde. 

2- og 3-billedhistorier. App.

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.