Indkøbskurven er tom

Spil med rimord

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1301
 stk.
100,00 kr

Detaljer

Spil med rimord har til formål at rette barnets opmærksomhed mod ordenes lyde og at træne evnen til at høre, når to ord rimer på hinanden. Det er udviklet til børn med høretab i alderen 3-6 år, men kan også bruges til børn med normal hørelse, som har behov for at træne deres lydlige opmærksomhed. 

Spillet indeholder 2X18 spillebrikker med enstavelsesord, som rimer (eks. hus og mus), og det samme antal brikker med tostavelsesord (eks. dukke og vugge). Desuden indeholder det spilleplader til såvel en- som tostavelsesordene.

Der er to måder at anvende 'Spil med rimord' på: memory og billedlotteri. Når man spiller memory, handler spillet om at finde ordpar, som rimer på hinanden. Når man har fundet to rimord, har man et stik. I modsætning til almindelige memoryspil, handler det altså ikke om at finde brikker, som ser ens ud, men om at finde de ord, som rimer på hinanden.

Billedlotteriet følger samme princip, altså skal spillerne finde de ord på pladen, som rimer på kortene, der bliver vendt. Til billedlotteriet er det kun halvdelen af spillebrikkerne, der skal benyttes.

'Spil med rimord' understøtter som nævnt barnets lydlige opmærksomhed og evne til at skelne lyde, hvilket er en vigtig forudsætning i forhold til senere læseindlæring. 

Ide og udvikling: Birthe Hyldgaard Klausen
Illustrationer: Materialecentret
2 x 36 spillekort, 6 spilleplader
Udgivelsesår: 2018

Spil med rimord

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.