Indkøbskurven er tom

Ordbevidsthed - Arbejdsmarkedet

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1179
 stk.
60,00 kr

Detaljer

Unge og voksne med skrive- og læsevanskeligheder har ofte barrierer og manglende motivation i forhold til at arbejde med deres skriftssproglige færdigheder. Men dette materiale kan være med til at motivere dem og give dem lyst til at lære om, hvad ord egentligt er og betyder.

I materialet skal kursisten/eleven arbejde med en række ord, der alle sammen relaterer sig til det samme tema, nemlig arbejdsmarkedet. Alle ordene skal gennemarbejdes via den samme didaktiske model, hvor kursisten/eleven bl.a. skal bestemme ordtype, betydning, finde ordets oprindelse, finde eksempler på synonymer og antonymer samt selv konstruere sætninger med ordet.

Opgaverne skal løses ved hjælp af www.ordnet.dk eller Den Danske Ordbog (DDO) som app. Før eleven/kursisten skal løse opgaverne, får han en grundig og visuel forklaring på, hvordan han skal bruge www.ordnet.dk eller DDO. Efterhånden som han får mere erfaring i at bruge hjemmesiden eller app'en, vil han selv kunne bruge metoden, hår han støder på ukendte eller svære ord.

'Ordbevidsthed - Arbejdsmarkedet' er beregnet til undervisning af elever/kursister med læse- og skrivevanskeligheder på ungdoms- og voksenuddannelser samt i grundskolens ældste klasser. Opgavehæftet er bl.a. velegnet til mange elever/kursister med høretab, til ordblinde, til danskundervisning af tosprogede og til elever/kursister med generelle sprogvanskeligheder.  

Materialecentret udgiver også et lignende hæfte om folketingsvalg. Den finder du herunder som relateret produkt.

Udarbejdet af: Lene Schmidt
Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 51
Udgivelsesår: 2015
ISBN: 978-87-92574-81-7

Ordbevidsthed - Arbejdsmarkedet

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.