Indkøbskurven er tom

Jeg har tinnitus – 8-12 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1383b
 stk.
75,00 kr

Detaljer

”Jeg har tinnitus – 8-12 år” er en bog skrevet til børn med tinnitus i alderen 8-12 år. Formålet med bogen er at informere de 8-12-årige om, hvad tinnitus er, og at give dem konkrete handlemuligheder i forhold til deres tinnitus.

Bogen er bygget op omkring en række spørgsmål om tinnitus – fx ”Hvad er det for en lyd, jeg hører?”, ”Er det farligt?”, ”Er det fordi jeg er ved at høre dårligt?” – og svar på spørgsmålene, der passer til målgruppens alder.

Bagerst i bogen finder man ”Dine egne sider”, som består af en række aktiviteter, som barnet kan lave for at øve sig på at få sin tinnitus til at blive så lav som muligt. Barnet kan her skrive, tegne eller klistre billeder ind om sin egen lyd, og hvad der kan få den til at blive mindre. Der er også instruktion i nogle vejrtrækningsøvelser, som barnet kan bruge til at slappe af med henblik på at få lyden til at blive mindre.

”Jeg har tinnitus” er skrevet af cand.mag. i audiologopædi Lena Havtorn og ph.d. i audiologopædi Susanne Steen Nemholt, og den er efterfølgende læst igennem af overlæge ph.d. Jesper Hvass Schmidt. Man kan derfor være tryg ved, at der er lægefaglig enighed og godkendelse af bogens indhold.

”Jeg har tinnitus – 8-12 år” er anden bog i serien til børn og unge med tinnitus. Serien består derudover af ”Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år”, ”Tinnitus – 12-18 år” samt ”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år”. Tinnitus-serien er baseret på Lena Havtorns og Susanne Nemholts erfaringer med børn og unge med tinnitus og de spørgsmål, som de har fået fra forældre gennem årene. Den er endvidere inspireret af det arbejde, som British Tinnitus Association har lavet.

 

Tekst: Lena Havtorn, cand.mag. i audiologopædi, Susanne Steen Nemholt, ph.d. i audiologopædi

Faglig sparring: Jesper Hvass Schmidt, overlæge, ph.d.

Illustrationer: Materialecentret

Sideantal: 44 sider

Udgivelsesår: 2021

 

Jeg har tinnitus – 8-12 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.