ZOOLOGISK HAVE, LAMINAT

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

36,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 854c

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust.
Som separat materiale kan det anvendes til sprogstimulering.

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.
Illustrationer: Bruno Jakobsen
Udgivelsesår: 2007

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust.
Som separat materiale kan det anvendes til sprogstimulering.

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.
Illustrationer: Bruno Jakobsen
Udgivelsesår: 2007

Ingen resultater blev fundet.

Related products

ZOOLOGISK HAVE
Situationsbilledet "Zoologisk have" indgår i Materialecentrets store vifte af temapakker, som indbyder til samtale om hvert deres emne.Situationsbilledet lægger op til iagttagelse og samtale. Kopiarket kan danne grundlag for billeder, hvor børnene selv kan tegne dyr, farvelægge osv. Enkelttegningerne kan klippes ud og bruges til billedlotteri, memory osv.Materialet er tænkt som en hjælp til indlæring af tegn, til begrebsdannelse samt som inspiration til samtale. Målgruppen er såvel børn som voksne, der endnu ikke har stor erfaring med tegnstøttet kommunikation. I undervisningen kan materialet bruges sammen med bogen "Katrine og mor i Zoo", katalognr. 850.Indhold:- A3-situationsbillede i farve- A3-situationsbillede i sort/hvid til kopiering- 2 x 4 stk. A4-ark med hver 6 illustrationer i farver til billedlotteri- 4 stk. A4-kopiark med hver 6 illustrationer i sort/hvid - 4 stk. A4-ark, ordkort- 4 stk. A4-ark med tegnillustrationer- MaterialebeskrivelseIllustrationer: Bruno JakobsenUdgivelsesår: 2007, 2. udgave

115,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode