Indkøbskurven er tom

I går - I dag - I morgen

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 719
 stk.
175,00 kr

Detaljer

CD-ROM med mere end 200 farveillustrationer, som kan bruges til at arbejde med tid og tidsforståelse hos børn med høretab og børn med forsinket sproglig udvikling. Netop tid og tidsforståelse er vigtigt for barnet i førskole og de første skoleår. Årets gang, hverdagens rytme, ugedagenes skifte er med til at indramme barnets liv.

Børn med høretab eller med forsinket sproglig udvikling får ofte ikke så mange auditive informationer, som hørende børn gør. Disse informationer kan være småsnak ved bordet, lytten til samtaler mellem voksne, varierede gentagelser, indgåede aftaler o.s.v.

Aftaler om begivenheder og aktiviteter, som de voksne og søskende har indgået, risikerer børn med høretab og med forsinket sproglig udvikling at stå udenfor. De mister den forberedelse og forventning, som er så vigtig for tryghed i hverdagen.

I går – i dag – i morgen kan være med til at støtte forståelsen samt hukommelsen visuelt med kalender, billeder og ordbilleder. Samtidig kan programmet være med til at forberede kommende begivenheder.

NB: Vær opmærksom på, at dette er  Materialet har tidligere været udgivet som kartonark. Arkene er ikke med i denne udgave, som udelukkende består af en CD-ROM med illustrationer og en tilhørende booklet.

 

Illustrationer af Tyge Salvig.
CD-ROM med 221 farveillustrationer til udprintning eller digitalt brug.
Leveres i plastboks med booklet.
Udgivelsesår: 2004/2015

I går - I dag - I morgen

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.