Indkøbskurven er tom

Emma vil også prøve

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1162
 stk.
60,00 kr

Detaljer

I 'Emma vil også prøve' følger vi Emma på 4 år og hendes familie. Emma vil gerne prøve nabodrengens fjernstyrrede bil, men hun er for genert til at spørge ham om lov. I stedet går hun rundt til mor, far og andre i familien og spørger, om hun må prøve, men de misforstår hende alle sammen. Så i stedet for at køre med bilen kommer hun til at støvsuge, skrælle gulerødder og en række andre ting, som hun måske ikke har lyst.

Til sidst ender hun ved nabodrengen igen, og han spørger heldigvis ind til, hvad det er Emma gerne vil prøve. Og så bliver hun ikke misforstået længere.

'Emma vil også prøve' er den første udgivelse i børnebogsserien med tegn om Emma. Serien består af fire bøger, og de er alle sammen bygget op omkring Karlstadmodellen, som er en model til sprogudvikling, der vinder større og større indpas i Danmark.Det betyder bl.a. at alle ord i bogen er med tegnstøtte, at der er fokus på gentagelser af enkelt ord, og at der i bøgerne arbejdes med bestemte sætningskonstruktioner, såkaldte rammesætninger.

Bogen er dog også velegnet til alle andre børn, som bruger tegnsprog, tegn til tale eller anden tegnstøttet kommunikation. Både til at arbejde med tegnudvikling og til at tale om en situation, som sikkert vil være genkendelig for mange, nemlig ikke at blive forstået.

 

Idé og tekst: Ellen Bjerre Jensen, Lisa Aalbæk, Mette Sørensen og Anette Kaae-Bødker
Konsulent: Irene Johansson

Illustrationer: Materialecentret
Sideantal: 25
Udgivelsesår: 2015
ISBN: 978-87-92574-64-0

Emma vil også prøve

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.