Indkøbskurven er tom

Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1383
 stk.
35,00 kr

Detaljer

”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år” er skrevet til forældre til børn med tinnitus i alderen 5-16 år. Hæftet er et supplement til de tre bøger om tinnitus: ”Rosa og hendes lyd i ørerne” for de 5-8-årige, ”Jeg har tinnitus” for de 8-12-årige og ”Tinnitus” for de 12-16-årige.

”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år” giver svar på en række spørgsmål, som forfatterne gennem årene har fået af forældre, fx ”Hvad er tinnitus?”, ”Jeg troede slet ikke, at børn kunne få tinnitus?”, ”Hvordan ved jeg, om mit barn har tinnitus?”. Gennem disse spørgsmål og svar skal hæftet give forældrene et fundament for at tale med deres barn om tinnitus og viden om, hvordan man som forælder bedst muligt kan støtte sit barn. Hæftet kan også anvendes af professionelle som en støtte til samtale med barnet eller den unge.

”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år” er skrevet af cand.mag. i audiologopædi Lena Havtorn og ph.d. i audiologopædi Susanne Steen Nemholt, og det er efterfølgende læst igennem af overlæge ph.d. Jesper Hvass Schmidt. Man kan derfor være tryg ved, at der er lægefaglig enighed og godkendelse af hæftets indhold.

”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år” er en del af en serie til børn og unge med tinnitus. Serien består derudover af tre bøger målrettet aldersgruppen 5-16 år: ”Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år”, ”Jeg har tinnitus – 8-12 år” samt ”Tinnitus – 12-18 år”. Tinnitus-serien er baseret på Lena Havtorns og Susanne Nemholts erfaringer med børn og unge med tinnitus og de spørgsmål, som de har fået fra forældre gennem årene. Den er endvidere inspireret af det arbejde, som British Tinnitus Association har lavet.

 

Tekst: Lena Havtorn, cand.mag. i audiologopædi, Susanne Steen Nemholt, ph.d. i audiologopædi

Faglig sparring: Jesper Hvass Schmidt, overlæge, ph.d.

Illustrationer: Materialecentret

Sideantal: 12 sider

Udgivelsesår: 2021

Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.