ULVEN OG DE SYV GEDEKID, ARBEJDSBOG

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

25,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 840a

Arbejdsbog til nr. 840, Ulven og de syv gedekid.

Forfatter: Keld Petersen
Illustrationer: Keld Petersen
Indhold: 33 stk. A5-kartonark i kartonæske
Udgivelsesår: 1996/2017

Arbejdsbog til nr. 840, Ulven og de syv gedekid.

Forfatter: Keld Petersen
Illustrationer: Keld Petersen
Indhold: 33 stk. A5-kartonark i kartonæske
Udgivelsesår: 1996/2017

Ingen resultater blev fundet.

Related products

ULVEN OG DE SYV GEDEKID
Eventyret er lavet som udklipsark. Når elementerne er klippet ud, kan de med Blue Tack ("lærerens tyggegummi") sættes op på en tavle, samtidig med at eventyret gennemleves med børnene.Der medfølger en lærervejledning, som også indeholder eventyret. Der følger også en illustreret arbejdsbog med, hvor der er plads til, at eleverne kan skabe deres egen tekst.Arbejdsbogen kan efterbestilles særskilt. (Nr. 840a) Eventyrforfatter: Brdr. GrimmIdé: Hans Dall BorupIllustration: Bruno JakobsenIndhold: 6 stk. A3-kartonark i mappe, arbejdsbog og lærervejledning med eventyretUdgivelsesår: 1996, ny udgave 2005

150,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode