Indkøbskurven er tom

Træer og planter omkring os B

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1248
 stk.
80,00 kr

Detaljer

Der findes mange forskellige typer planter omkring os. Store og små, dyrkede og vilde planter som vokser på forskellige årstider. Det er sjovt og spændende
at sammenligne dem. Hvordan ser svampens hat ud på undersiden? Hvordan bliver et bær til? 

I Træer og planter omkring os B bliver planter fra forskellige grupper tydeligt og enkelt præsenteret. Strukturen og grundtanken er den samme som i Træer og planter omkring os A. Her har vi dog tilføjet nogle planter for at kunne lave en mere dybdegående sammenligning.

I arbejdsbogen er der korte faktatekster om hver plante. Der er endvidere fakta om eksempelvis hvordan planternes frø ser ud, hvad træets dele hedder, og hvordan en blomst udvikles.

I bogen er der arbejdsopgaver kun med billeder eller med en kort tekst. Ofte kombineres billeder og enkelte ord. Der medfølger en støtte til læsning med
billeder. Bagerst i bogen er der en tekst til læreren, som fortæller lidt mere om grundtanken bag bogen.

Bogen er en oversat og fordansket version af den svenske bog "Växter omkring oss B", som oprindeligt er udgivet af de svenske specialpædagogiske skolemyndigheder, SPSM. Bogen er en del af en serie, som udover førnævnte Træer og planter omkring os B også indeholder Dyr omkring os A og B. Disse materialer kan du finde herunder som relaterede udgivelser.

Tekst: Ellika Melander
Illustrationer: Henry Svahn og Lena Hellström Sparring
Sideantal: 105
Udgivelsesår: 2018
ISBN: 978-87-93410-84-8

Træer og planter omkring os B

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.