Indkøbskurven er tom

Træer og planter omkring os A

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1247
 stk.
80,00 kr

Detaljer

Rundt omkring os kan vi finde mange interessante træer og planter. Store træer og små svampe. Det er spændende at se, hvor planterne vokser, og om de kan spises. Hvilke findes i haven? Er svampen giftig? Hvilke har stilk? På hvilken årstid vokser de?

I Træer og planter omkring os A præsenteres 27 træer og planter på en tydelig og enkel måde, og efterfølgende bliver de sammenlignet med hinanden. De forskellige træer og planter går igen på flere sider og den nye viden repeteres gennem hele bogen.

Træer og planter omkring os A er en arbejdsbog med korte fakta om hver plante og arbejdsopgaver med svarmuligheder i billeder. Eleven behøver altså ikke at kunne læse eller skrive. Bogen har et visuelt tydeligt layout som giver eleven mulighed for selv at forstå hvad der skal laves på siderne. Bagerst i bogen er der en tekst til læreren, som fortæller lidt mere om grundtanken bag bogen.

Bogen er en oversat og fordansket version af den svenske bog "Växter omkring oss A", som oprindeligt er udgivet af de svenske specialpædagogiske skolemyndigheder, SPSM. Bogen er en del af en serie, som også indeholder Træer og planter omkring os B samt Dyr omkring os A og B. Disse materialer kan du finde herunder som relaterede udgivelser.

Tekst: Ellika Melander
Illustrationer: Henry Svahn og Lena Hellström Sparring
Sideantal: 108
Udgivelsesår: 2018
ISBN: 978-87-93410-83-1

Træer og planter omkring os A

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.