Indkøbskurven er tom

Tinnitus – 12-16 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1383c
 stk.
75,00 kr

Detaljer

”Tinnitus – 12-16 år” er en bog skrevet til unge med tinnitus i alderen 12-16 år. Formålet med bogen er at informere de 12-16-årige om, hvad tinnitus er og at give dem konkrete handlemuligheder i forhold til deres tinnitus.

Bogen er bygget op omkring en række spørgsmål og udsagn om tinnitus – fx ”Hvad er det for en lyd, jeg hører?”, ”Hvad påvirker min tinnitus?”, ”Nogle gange kan jeg ikke høre, hvad min lærer siger i klassen” – og svar på spørgsmålene eller udsagnene, der passer til målgruppens alder.

Bagerst i bogen finder man ”Aktiviteter”, som består af en række aktiviteter, den unge kan lave for at reflektere over sin tinnitus og få den til at blive så lav som muligt. Den unge kan her skrive, tegne eller klistre billeder ind om sin tinnitus, og hvad der kan få den til at blive mindre. Der er også instruktion i nogle øvelser, som den unge kan bruge til at slappe af med henblik på at få lyden til at blive mindre.

”Tinnitus” er skrevet af cand.mag. i audiologopædi Lena Havtorn og ph.d. i audiologopædi Susanne Steen Nemholt, og den er efterfølgende læst igennem af overlæge ph.d. Jesper Hvass Schmidt. Man kan derfor være tryg ved, at der er lægefaglig enighed og godkendelse af bogens indhold.

”Tinnitus – 12-18 år” er tredje bog i serien til børn og unge med tinnitus. Serien består derudover af ”Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år”, ”Jeg har tinnitus – 8-12 år” samt ”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år”. Tinnitus-serien er baseret på Lena Havtorns og Susanne Nemholts erfaringer med børn og unge med tinnitus og de spørgsmål, som de har fået fra forældre gennem årene. Den er endvidere inspireret af det arbejde, som British Tinnitus Association har lavet.

 

Tekst: Lena Havtorn, cand.mag. i audiologopædi, Susanne Steen Nemholt, ph.d. i audiologopædi

Faglig sparring: Jesper Hvass Schmidt, overlæge, ph.d.

Illustrationer: Materialecentret

Sideantal: 40 sider

Udgivelsesår: 2021

 

Tinnitus – 12-16 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.