TEMABOG STRANDEN

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

60,00 kr. 


Katalognummer: 1467B

Enkel pegebog som introduktion og forberedelse til arbejdet med temaet, stranden. Bogen er opbygget ligesom Materialecentrets serie ”Mine første tegn om”, således at hvert opslag kun indeholder tre elementer: et billede, et ordbillede og et tegn.

Forfatter: Materialecentret
Illustrationer: Materialecentret
Udgiv år: 2024
ISBN:978-87-85251-01-5
 

Enkel pegebog som introduktion og forberedelse til arbejdet med temaet, stranden. Bogen er opbygget ligesom Materialecentrets serie ”Mine første tegn om”, således at hvert opslag kun indeholder tre elementer: et billede, et ordbillede og et tegn.

Forfatter: Materialecentret
Illustrationer: Materialecentret
Udgiv år: 2024
ISBN:978-87-85251-01-5
 

Ingen resultater blev fundet.

Relaterede produkter

TEMAPAKKE STRANDEN
Sommer, sol – og hvad gør vi så?Mange af os pakker familien og madkurv. Så går turen t il stranden. Det varme sand, bølgernes skvulpen, fjerne råb og skrig. Ord som ”sol”, ”strand”, ”sand”… starter indre billeder af skønne oplevelser. Derfor er de fleste af os også klar, hvis mor eller far spørger: ”Vil I med til stranden?”.Temapakken ”Stranden” kan ses som en forberedelse eller efterbehandling af en tur til stranden. Temapakken består af : • et A3 situationsbillede i farver • et A3 ark sort/hvid • 6 x 6 stk. A4-ark med hver 6 illustrationer i farver til billedlotteri • 6 stk. A4 ark, ordkort • 6 stk. A4-ark med tegnillustrationer • Materialebeskrivelse. Der er primært to anvendelsesmuligheder med dette materiale: samtale og vendespil. Alle elementer i ”Stranden” kan reelt bruges som et udgangspunkt for samtale med barnet, men det er primært det store oversigtsbillede, som er beregnet til det. Billedet er lavet som et myldrebillede, hvor barnet får pirret sin nysgerrighed og samtidig bliver præsenteret for mulige oplevelser på stranden. De forskellige A4-ark i materialet er primært beregnet til at bruge som vendespil. Vendespillet kan spilles på flere måder ved at kombinere forskellige elementer. Der er også mulighed for at spille det på helt klassisk vis ved at bruge de to sæt farvede illustrationer.

200,00 kr. 
STRANDEN LAMINAT
STRANDEN LAMINAT - A3Et visuelt materiale målrettet sprogstimulering af børn, som har behov for tegnstøtte i deres kommunikation. I arbejdet med materialet kan der indledes med f.eks. samtale om delelementerne. Sidenhen kan der skabes grundlag for samtale om helheden.

36,00 kr. 
MINE FØRSTE TEGN OM SOMMER
Materialecentret udgiver nu den anden af fire Mine første tegn om-bøger om årstiderne: ”Mine første tegn om sommer”.Sommer betyder sommerferie, sol, varme, grillmad, udeliv, leg i haven og på stranden og evt. skønne udflugter.”Mine første tegn om sommer” er i sit udtryk meget overskuelig med bare tre elementer på hvert opslag: et foto, et ordbillede samt et tegn fra Tegn ClipArt.Vi håber, at bogen kan give en indfaldsvinkel til den skønne sommertid og bidrage til at danne grundlag til at forberede sommeren sammen med barnet i institutionen og i familien.Udgiv. år: 2023Sideantal: 66ISBN: 978-87-94333-55-9Format: A5

60,00 kr. 
ÅRSTIDERNE: SOMMER, LAMINAT
Formålet med laminatudgaven er at gøre illustrationen mere robust. Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.Illustrationer: Bodil NygaardUdgivelsesår: 2007

40,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode