Indkøbskurven er tom

Jul

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1334
 stk.
350,00 kr

Detaljer

Katalognr. 1334: Jul

"Jul" er et visuelt materiale, der er udviklet til børn med høretab i børnehave eller i indskolingen (0.-3. klasse). Det kan også bruges med tegn, og det er derfor velegnet til tegnsprogs- eller tegn til tale-brugere i dag- og skoletilbud.

Materialet er beregnet til arbejdet inden for sprogtilegnelse med udgangspunkt i temaet ”jul”. Det kan både anvendes i forhold til verbalt sprog og i forhold til tegnbaseret kommunikation. Desuden kan materialet danne udgangspunkt for inkluderende temabaserede aktiviteter i børnehave eller skole, som forberedelse til julen.

"Jul" udkommer som tre situationsbilleder, samlet i en plastkasse, som viser tre forskellige scenarier omkring højtiden jul: 1) Juleklip og hygge, 2) Spisning og 3) Dans om juletræet og gaver.

 Til hvert situationsbillede er der:

* 1 stk. A3-oversigtsbillede i farver

* 2 x 4 stk. A4-billedark med hver 6 illustrationer i farver

* 1 x 4 stk. A4-ark med ordkort

* 1 x 4 stk. A4-ark med forslag til tegnstøtte

Der er primært to anvendelsesmuligheder med dette materiale: samtale og vendespil.

Alle elementer i ”Jul” kan reelt bruges som et udgangspunkt for samtale med barnet, men det er primært de store oversigtsbilleder, som er beregnet til det. Billederne er lavet som myldrebilleder, hvor barnet får pirret sin nysgerrighed og samtidig bliver præsenteret for, hvad der kan ske i tiden op til jul, fejring af juleaften osv. 

De forskellige A4-ark i materialet er primært beregnet til at bruge som vendespil. Vendespillet kan spilles på flere måder ved at kombinere forskellige elementer. Der er også mulighed for at spille det på helt klassisk vis ved at bruge de to sæt farvede illustrationer. 

Hvert situationsbillede består af:
· A3 situationsbillede i farve
· 2 x 4 stk. A4 ark med hver 6 illustrationer i farver til billedlotteri
· 4 stk. A4 ark, ordkort
· 4 stk. A4 ark med tegnillustrationer.
· Materialebeskrivelse.
Tegninger: Materialecentret
Udgivelsesår: 2018

Jul

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.