Indkøbskurven er tom

Tegn-til-ord, Test

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1249
 stk.
40,00 kr

Detaljer

Når man skal finde frem til en persons potentielle læseevne, tester man vedkommendes ordforråd. Det er nemlig en vigtig indikator i forhold til læseevne, men hvordan gør man lige, hvis testpersonen er tegnsprogsbruger? Det har gennem mange år været en udfordring for uddannelsesinstitutioner, fordi de eksisterende teste til formålet typisk består af billeder og tekst. Det er en svær nød at knække for tegnsprogsbrugere med læsevanskeligheder.

Tegn-til-ord testen er et mere præcist værktøj til testning af ordforråd hos tegnsprogsbrugere. Den er nemlig baseret på testpersonens evne til at oversætte tegn til ord - deraf navnet på testen. Den består af af en række tegnbilleder og danske ord og begreber, som typisk anvendes på arbejdsmarkedet og i uddannelsessammenhænge.

Testen er udviklet som en del af "Projekt læse- og skrivetest for personer med høretab", og den er en del af den foreslåede pakke, som anbefales til afdækning af skrive- og læsefærdigheder hos voksne med høretab.

Selve materialet er todelt. Det består af selve testen samt et vejledningsmateriale. Du kan finde den anden del af materialet herunder som relateret produkt.

Tekst:  Lene Schmidt
Foto: Schwung

Sideantal: 12
Udgivelsesår: 2016

Tegn-til-ord, Test

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.