Indkøbskurven er tom

Tegn Clip-Art 2015

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1180
 stk.
550,00 kr

Detaljer

Arbejder du med børn eller unge, som bruger tegnstøttet kommunikation? Og kunne du godt tænke dig, at du selv kunne sætte støttetegn i bøger, på sange eller noget helt tredje?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er Tegn Clip-Art 2015 helt sikkert noget for dig. Programmet er helt ideelt for dem, der selv ønsker at lave eller tilrette materialer, så de kan bruges af personer, som har brug for tegnstøtte.

Tegn Clip-Art 2015 indeholder ca. 3300 af de mest almindeligt forekommende tegn. Det er en videreudvikling af tidligere versioner af Tegn Clip-Art, hvor bl.a. søgefunktion er opdateret, alle tegn er gennemgået og kvalitetssikret, og der er tilføjet ca. 350 nye tegn i forhold til den seneste version. 

Når programmet er installeret på din computer, er det utroligt let at bruge. Det er primært beregnet til at bruge sammen med Word, og det fungerer ved, at du søger det/de ord frem i Tegn Clip-Art 2015, som du har brug for, trækker dem hen og slipper dem i det dokument, hvor de skal bruges (drag and drop-funktion) og slutteligt justerer billedet til en passende størrelse. Såre simpelt. 

Hvis tegnene skal bruges i et eksisterende materiale, eksempelvis en børnebog eller et fotoalbum, kan du selvfølgelig også vælge at printe tegnene ud og klistre dem ind i bøgerne.

Har du købt en tidligere version af Tegn Clip-Art har mulighed for at få den ombytte til 2015'eren mod et gebyr. Du skal sende os din gamle version, og så sender vi den nye retur. Det koster 275 kroner plus forsendelse.


NB: Tegn Clip-Art 2015 må ikke anvendes kommercielt eller bruges i anden udgivelses- eller informationsmæssig sammenhæng.

Tegn Clip-Art 2015

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.