Indkøbskurven er tom

Skoleelever med høretab

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1272
 stk.
50,00 kr

Detaljer

Det stiller store krav til hørelsen at gå i skole, og en elev med høretab kan være særligt udfordret. I skolen skal eleverne høre over afstande, håndtere baggrundsstøj fra andre elever, møbler m.v. Hvis man har et høretab, kan det være svært. Derfor er det vigtigt, at eleven med høretab får den nødvendige hjælp i skolen, så eleven trives og har mulighed for at udvikle sig på lige fod med sine klassekammerater.

I dette hæfte kan du læse om, hvordan du kan skabe et miljø i skolen, så eleven med høretab får de bedste betingelser både fagligt og socialt. Der gives bl.a. tips til indretning af det fysiske miljø, til hvordan samarbejdet mellem forældre og pædagoger/lærere kan gribes an og til anvendelsen af høreteknisk udstyr.

Udgivelsen dækker hele forløbet fra skolestart, til eleven afslutter grundskolen. Hæftet er tiltænkt såvel fagpersoner som forældre til børn og unge med høretab.

Teksten i hæftet er identisk med det materiale om skoleelever, som findes på www.høretab-info.dk. Dette er en hjemmeside, der understøtter inklusion af børn med høretab i bl.a. grundskolen. På hjemmesiden kan du også finde relevante links og videoklip, der supplerer teksten.

Forfattere: Aida Regel Poulsen, Inger Bagge Møller, Lilian Thybo, Lisbeth Kristensen, Lisbeth Riiskjær Bentsen og Susanne Axø.
Fotos: Audinor, Cochlear Ltd, MED-EL, Phonak, Silent Sock, Materialecentret og Colourbox.
Illustrationer: Keld Pedersen, Materialecentret og Colourbox.

Sideantal: 53
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93410-26-8

Skoleelever med høretab

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.