Indkøbskurven er tom

Selmas saga med støttetegn fra dansk tegnsprog

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1501
 stk.
0,00 kr

Detaljer

NB: Materialet udleveres kun til vederlagsfri brugere. 

Børnenes ulandskalender har igennem årtier været en fast del af rigtig mange børns jul. I år gentager Materialecentret succesen med at gøre kalenderen mere tilgængelig for de børn, som bruger tegnsprog og tegn til tale.

Materialet indeholder 24 enkeltkort, som kan bruges til at understøtte en tegnbaseret samtale omkring lågekalenderen og dermed også bruges i forbindelse med udsendelserne på DR Ramasjang. Kortene er baseret på DR’s julekalender for de yngste, som i år er ’Selmas saga’. Hvert kort indeholder dato, illustrationen bag dagens kalenderlåge, et spørgsmål som kan danne udgangspunkt for en dialog samt et kort resumé af dagens afsnit. Alle elementer er støttet med tegn fra Tegn ClipArt. Desuden indeholder materialet et galleri over de vigtigste medvirkende i Selmas saga med tilhørende navnetegn, som Materialecentret har konstrueret.

Ideen med materialet er, at det kan understøtte interessen og samtalen samt øge tilgængeligheden til årets julekalender for børn og unge tegn- og tegnsprogsbrugere. Indholdsmæssigt sigter materialet på børn i førskolealderen og indskolingen. Som tegnmateriale er det egnet til alle aldersgrupper, der er i gang med at lære at arbejde med tegn om emnet.

Tak til DR og Danida for velvilje og samarbejde omkring udgivelsen.

Selmas saga med støttetegn fra dansk tegnsprog

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.