Indkøbskurven er tom

Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1383a
 stk.
75,00 kr

Detaljer

”Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år” er en bog skrevet til børn med tinnitus i alderen 5-8 år. Formålet med bogen er i børnehøjde at informere de 5-8-årige om, hvad tinnitus er og at give dem konkrete handlemuligheder i forhold til deres tinnitus.

Bogen handler om pigen Rosa, som har en høj lyd i ørerne, hun er lidt bange for, og som gør det svært for hende at sove. Rosa besøger en ørelæge og en ”dame, der ved rigtig meget om øre-lyde”, og der får Rosa nogle gode råd til, hvad hun kan gøre for at gøre lyden i ørerne mindre.

Bagerst i bogen finder man ”Leg med Rosa”, som består af en række aktiviteter, hvor barnet med tinnitus bl.a. kan tegne, male og klistre billeder ind om sin egen lyd, og hvad der kan få den til at blive mindre. Der er også instruktion i nogle vejrtrækningsøvelser, som barnet kan bruge til at slappe af med henblik på at få lyden til at blive mindre.

”Rosa og hendes lyd i ørerne” er skrevet af cand.mag. i audiologopædi Lena Havtorn og ph.d. i audiologopædi Susanne Steen Nemholt, og den er efterfølgende læst igennem af overlæge ph.d. Jesper Hvass Schmidt. Man kan derfor være tryg ved, at der er lægefaglig enighed og godkendelse af bogens indhold.

”Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år” er første bog i serien til børn og unge med tinnitus. Serien består derudover af ”Jeg har tinnitus – 8-12 år”, ”Tinnitus – 12-18 år” samt ”Forældrehæfte – børn og unge med tinnitus, 5-16 år”. Tinnitus-serien er baseret på Lena Havtorns og Susanne Nemholts erfaringer med børn og unge med tinnitus og de spørgsmål, som de har fået fra forældre gennem årene. Den er endvidere inspireret af det arbejde, som British Tinnitus Association har lavet.

 

Tekst: Lena Havtorn, cand.mag. i audiologopædi, Susanne Steen Nemholt, ph.d. i audiologopædi

Faglig sparring: Jesper Hvass Schmidt, overlæge, ph.d.

Illustrationer: Materialecentret

Sideantal: 38 sider

Udgivelsesår: 2021

 

Rosa og hendes lyd i ørerne – 5-8 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.