RØDHÆTTE OG ULVEN LÆSEBOG

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

100,00 kr. 


Katalognummer: 1442C

En læse-/oplæsningsbog på 76 sider. På venstre opslag vises de vigtigste tegn til teksten. Højre opslag indeholder både tekst og understøttende illustration.

Forfattere: Brødrene Grimm
Udgiv.år: 2024
Illustrationer: AMV
ISBN: 978-87-94333-49-8

En læse-/oplæsningsbog på 76 sider. På venstre opslag vises de vigtigste tegn til teksten. Højre opslag indeholder både tekst og understøttende illustration.

Forfattere: Brødrene Grimm
Udgiv.år: 2024
Illustrationer: AMV
ISBN: 978-87-94333-49-8
Ingen resultater blev fundet.

Relaterede produkter

RØDHÆTTE OG ULVEN TEMAPAKKE
Genfortalt efter brødrene Grimms eventyr.At arbejde med eventyr kan være et godt udgangspunkt i det sprogstimulerende arbejde, når målgruppen er børn med hørenedsættelse, og børn som anvender tegnstøttede kommunikationsformer. ”Rødhætte og ulven” består af en bog, hvor der på venstre opslag er tegn, mens der på højre opslag vises en illustration af handlingen samt teksten til eventyret. I tillæg til bogen medfølger en illustreret arbejdsbog med plads til, at eleverne kan skrive deres egen tekst og farvelægge stregtegningerne. Der medfølger også sekvenskort, som supplement til det sproglige arbejde. Endelig er der i materialet et udklipsark, så man kan klippe, klistre og lege med Rødhætte og de andre eventyrfigurer. Når elementerne er klippet ud, kan de sættes op på en tavle med elefantsnot samtidig med, at eventyret gennemleves med børnene. De kan også tapes på en blomsterpind, og så kan man lave dukketeater med dem.Materialet leveres i en gennemsigtig plastmappe med et lukkesystem, som gør, at de udklippede delelementer let kan gemmes fra gang til gang.Lix 22Forfattere: Brødrene GrimmUdgiv.år: 2024Illustrationer: MaterialecentretSideantal:73ISBN: 978-87-94333-49-8Format: A3

200,00 kr. 
RØDHÆTTE OG ULVEN - SEKVENSKORT
Sekvenskort til øvelse af rækkefølge.

40,00 kr. 
RØDHÆTTE OG ULVEN ARBEJDSBOG
 Med støtte fra illustrationerne i denne kan barnet genfortælle eventyret. Arbejdsbogen kan endvidere bruges til samtale og farvelægning.

50,00 kr. 
RØDHÆTTE OG ULVEN LAMINAT
Lamineret billede til inspiration for samtale om eventyret, laminatet kan evt. anvendes som dækkeserviet.Str. A3

36,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode