Indkøbskurven er tom

Pragmatiske grundforudsætninger 0-3 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1202
 stk.
30,00 kr

Detaljer

”Pragmatiske grundforudsætninger – børn med høretab 0-3 år” er et vejlednings- og inspirationsmateriale om udviklingen af de tidlige førsproglige og kognitive forudsætninger – forudsætninger, som er nødvendige for, at barnet senere kan udvikle egentlige pragmatiske færdigheder.

Pragmatik er et vigtigt fokusområde i kommunikationen og samspillet med barnet med høretab i hjemmet såvel som i den pædagogiske praksis. Årsagen til dette er, at en række undersøgelser viser, at børn med høretab i højere grad end normalthørende børn udvikler pragmatiske vanskeligheder.

Hæftet indledes med en beskrivelse af pragmatik generelt og i forhold til børn med høretab. Efterfølgende gennemgås en række førsproglige og kognitive udviklingsområder for det 0-3-årige barn, bl.a. fælles opmærksomhed, turtagning og årsag-virkningsforståelse. Hvert område indledes med en kort beskrivelse af området og efterfølgende gives en række konkrete og praktiske anvisninger til, hvordan man i hverdagen kan stimulere udviklingsområdet.

”Pragmatiske grundforudsætninger” henvender sig til talehørepædagoger, pædagoger og andre fagpersoner, der arbejder med børn med høretab, men også til forældre som supplement til vejledning fra fx en talehørepædagog.

Tekst: Pia Solholt og Karen Beyer
Fotos: Materialecentret og Colourbox
Sideantal: 30
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93410-97-8

Pragmatiske grundforudsætninger 0-3 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.