Indkøbskurven er tom

Pragmatiske færdigheder, 3-5 år

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1203
 stk.
35,00 kr

Detaljer

”Pragmatiske færdigheder – børn med høretab 3-5 år” er et vejlednings- og inspirationsmateriale om udviklingen af pragmatiske færdigheder hos børn med høretab.

Pragmatik er et vigtigt fokusområde i kommunikationen og samspillet med barnet med høretab i hjemmet såvel som i den pædagogiske praksis. Årsagen til dette er, at en række undersøgelser viser, at børn med høretab i højere grad end normalthørende børn udvikler pragmatiske vanskeligheder.

Hæftet indledes med en beskrivelse af pragmatik generelt og i forhold til børn med høretab. Efterfølgende gennemgås en række kognitive, sproglige og sociale udviklingsområder for det 3-5-årige barn, bl.a. evnen til at ræsonnere, Theory of Mind og dialogkompetence. Hvert område indledes med en kort beskrivelse af området og efterfølgende gives en række konkrete og praktiske anvisninger til, hvordan man i hverdagen kan stimulere udviklingsområdet.

”Pragmatiske færdigheder” henvender sig til talehørepædagoger, pædagoger og andre fagpersoner, der arbejder med børn med høretab, men også til forældre som supplement til vejledning fra fx en talehørepædagog.

Tekst: Pia Solholt og Karen Beyer
Fotos: Materialecentret og Colourbox
Sideantal: 37
Udgivelsesår: 2017
ISBN: 978-87-93410-98-5

Pragmatiske færdigheder, 3-5 år

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.