Indkøbskurven er tom

Noah og Ørepiraten

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1339
 stk.
100,00 kr

Detaljer

”Noah og Ørepiraten” er en højtlæsningsbog om drengen Noah, som er fem år gammel og har et høretab. Noah har faktisk tabt cirka halvdelen af sin hørelse, og derfor har han nogle fine, sølvgrå høreapparater siddende bag sine ører. Der er bare lige det, at Noah bliver så forfærdelig træt, fordi han hver dag skal bruge en masse energi, når han skal høre, hvad andre siger. En dag flytter Ørepiraten så ind i et af Noahs høreapparater – og hans plan er at fylde Noahs øregange med skøre idéer og farlige påfund…

”Noah og Ørepiraten” er skrevet af Noahs mor Line. Hun har skrevet bogen, fordi det har vist sig, at trætheden er et vilkår ved høretabet, som kan komme til at fylde rigtig meget. Bagerst i bogen findes nogle sider til de voksne. Her deles personlige erfaringer om høretab og træthed, og en række fagpersoner fortæller om, hvordan man kan hjælpe barnet med at frigøre ressourcer i løbet af dagen, så trætheden ikke bliver så overvældende.

Tanken er, at bogen – ud over at være en sød og sjov historie – kan bruges som udgangspunkt til samtale om, hvordan man har det, når man er meget træt i sit hoved, og hvad man kan gøre for at spare på ressourcerne i løbet af dagen. Bogen er anvendelig i daginstitution og indskoling/fritidsordning, hvor der er børn med høretab, såvel som i familier med børn med høretab.

Forfatter: Line Thomsen
Sider til de voksne: Personer med høretab, forældre til børn med høretab og professionelle fra Center for Døvblindhed og Høretab samt Specialrådgivningen til børn og unge med høretab. 
Illustrationer: Materialecentret. 
Sideantal: 37

Udgivelsesår: 2019
ISBN: 978-87-93714-25-0

Noah og Ørepiraten

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.