Indkøbskurven er tom

Medfødt døvblindhed

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1151
 stk.
250,00 kr

Detaljer

Det er ikke let at leve med medfødt døvblindhed: Man har begrænsede muligheder for selv at tilegne sig informationer om sine omgivelser, man har brug for individuelle tilpasninger, hvis man skal kommunikere med andre, og man har meget svært ved at overskue og have kontrol over sit nærmiljø. Derfor kræver medfødt døvblindhed en særlig faglig tilgang.

Denne bog giver dig praktisk information om døvblindhed. Hvad er det præcist? Hvilke typer findes der? Hvilke udfordringer giver medfødt døvblindhed i forhold til den daglige funktionsevne, og hvad skal du være opmærksom på som fagperson? Hvilke udfordringer kan der være socialt og i de fysiske omgivelser, og hvilke hjælpemidler findes der? Du får tydelige svar på alle spørgsmål, og bogen kommer rundt om alle væsentlige facetter af funktionsnedsættelsen.

Bogens indeholder mange praktiske eksempler. Det gør, at den er meget anvendelig i den daglige praksis. Målgruppen for bogen er fagpersoner, som arbejder med mennesker med medfødt døvblindhed. Bogens praktiske tilgang til emnet gør den også meget anvendelig for forældre og andre pårørende, som vil vide mere om medfødt døvblindhed.

'Medfødt døvblindhed' er en lettere bearbejdet oversættelse af en fagbog, som oprindeligt er udgivet i Holland. Bogen er skrevet af Saskia Damen og Mijkje Worm, som begge er psykologer og specialister inden for medfødt døvblindhed.

Forfattere: Saskia Damen, Mijkje Worm, kapitel 11 er forfattet af Hanne Larsen.
Faglig konsulent: Helle Buelund
Sideantal: 123
Udgivelsesår: 2016
ISBN: 978-87-93410-36-7

Medfødt døvblindhed

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.