Indkøbskurven er tom

Mærk naturen

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1177
 stk.
75,00 kr

Detaljer

En af tommelfingerreglerne i døvblindepædagogik er, at aktiviteter skal være planlagte, strukturerede og forudsigelige. Men ind imellem kan det være en rigtig god idé at skubbe lidt til grænserne.

 Det har Inge Mogensen, Bente Knudsen og Karina Højbjerre, pædagogiske konsulenter på Center for Døvblindhed og Høretab, erfaret mange gange, når de har vejledt pædagogiske netværk omkring børn med medfødt døvblindhed. De har især haft succes med at bruge naturen som en lidt uforudsigelig ramme for aktiviteter med børnene og derigennem skabe gode muligheder for bl.a. udvikling af kommunikation.

 I ”Mærk naturen” kan du se en række videoklip fra disse aktiviteter. Og i den medfølgende booklet kan du læse om de overvejelser, som konsulenterne har gjort sig i forhold til at bruge naturen som en del af deres rådgivning og vejledning.

 ”Mærk naturen” er et inspirationsmateriale til pædagoger, lærere, konsulenter og andre fagpersoner, som arbejder med mennesker med medfødt døvblindhed. Håbet er, at det vil inspirere til i højere grad at bruge naturen som en naturlig del af den døvblindepædagogiske praksis. 

Mærk naturen

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.