LEGEPLADSEN, LAMINAT

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

36,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 747c

Laminatudgave af A3-situationsbilledet i farve til katalognr. 747 Legepladsen.

Illustrationer: Bodil Nederby
Udgivelsesår: 1983

Laminatudgave af A3-situationsbilledet i farve til katalognr. 747 Legepladsen.

Illustrationer: Bodil Nederby
Udgivelsesår: 1983

Ingen resultater blev fundet.

Related products

LEGEPLADSEN - TEMAPAKKE
Situationsbilledet "Legepladsen" indgår i Materialecentrets store vifte af temapakker, som indbyder til samtale om hvert deres emne.Indholdsmæssigt er temapakkerne målrettet børn. Tegnsprogsmæssigt fokuseres på indlæring af enkelttegn, men med mulighed for at samtale på alle niveauer. Temapakken er således egnet til alle aldersgrupper, der endnu ikke har den store tegnsprogserfaring. Ideer til brug er: Iagttagelse og samtale, farvelægning, billedlotteri, memory m.v."Legepladsen" kan danne udgangspunkt for samtale om de forskellige aktiviteter på en legeplads, om at lege sammen, hvad kan man lege - ligesom billedet kan bruges som udgangspunkt for en snak om regler, adfærd og sikkerhed på legepladsen. Indhold: - A3-situationsbillede i farve- A3-situationsbillede i sort/hvid til kopiering- 2 x 4 stk. A4-ark med hver 6 illustrationer i farver til billedlotteri- 4 stk. A4-kopiark med hver 6 illustrationer i sort/hvid- 4 stk. A4-ordkort, 4 stk. A4-ark med tegnillustrationer- materialebeskrivelseIllustrationer: Bodil NederbyUdgivelsesår: 2002

135,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode