Indkøbskurven er tom

Arousal og medfødt døvblindhed

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1385
 stk.
100,00 kr

Detaljer

Dette hæfte er det syvende i en serie, som belyser døvblindhed og forskellige temaer, der har relation til det dobbelte sansetab. Serien retter sig især mod fagpersoner, der er involveret i arbejdet med en person med døvblindhed. Pårørende kan også drage nytte af serien.

Arousal som fagligt begreb er blevet mere udbredt i den døvblindepædagogiske praksis i takt med, at neuropsykologi og neuropædagogik har vundet mere indpas. Man kan styrke den døvblindepædagogiske indsats ved at supplere den med viden om, hvordan hjernens energiniveau påvirker modtagelighed for sanseindtryk og hjernens vågenhed og parathed.

Vi kan med viden om arousal blive klogere på, hvordan vi gensidigt påvirker hinanden, og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe et andet menneske med at få en bedre indre balance. I hæftet beskrives teoretiske perspektiver relateret til arousal, og de knyttes til en række cases. Der beskrives i alt fire cases, som hver repræsenterer forskellige arousalproblematikker og tilhørende pædagogiske tiltag.

Titel: Arousal og medfødt døvblindhed

Forfattere: Tanja Møller Christiansen & Lone Rømer Jensen

Sideantal: 35

Udgivelsesår: 2021

Arousal og medfødt døvblindhed

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.