Indkøbskurven er tom

Kommunikation kan kurere

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1281
 stk.
0,00 kr

Detaljer

"Kommunikation kan kurere" er et vigtigt bidrag til vores forståelse af de dialogiske processer, som kommunikation bygger på. Kommunikation og medfødt døvblindhed er komplekst, ikke mindst fordi personer med medfødt døvblindhed ofte udtrykker sig på en kropslig, kreativ og nogle gange vanskelig tilgængelig måde for seende/hørende partnere.

I teksten diskuterer Nafstad begrebet kommunikativ agens og ved at fokusere på dette, fremhæver hun muligheden for, at personer med medfødt døvblindhed udvikler et "værdigt, kommunikativt selv".

Teksten er teoretisk. Der bruges begreber, som endnu ikke er blevet en del af døvblindefeltets "hverdagssprog". Netop derfor er den et vigtigt bidrag i forhold til vores forståelse af, hvilken retning vi er i gang med at udvikle os i som kompetente partnere til personer med medfødt døvblindhed.

NB: Dette materiale er oprindeligt udarbejdet og udgivet af Socialstyrelsen. Udgivelsen kan downloades på Socialstyrelsens hjemmeside (https://socialstyrelsen.dk/udgivelser), men efter aftale med styrelsen kan den også rekvireres på print hos Materialecentret. Dette gælder dog kun for Materialecentrets vederlagsfrie brugere.

Titel: Kommunikation kan kurere
Forfatter: Anne Varranb Nafstad

Sideantal: 15
Udgivelsesår: Materialecentret 2017 

Kommunikation kan kurere

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.