KEJSERENS NYE KLÆDER, UDKLIPSARK

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

17,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 959a

"Udklipsark til Kejserens nye klæder" består af to stk. A3-ark trykt på karton.

Illustrationer: Keld Petersen
Indhold: 2 kartonark
Udgivelsesår: 2006

"Udklipsark til Kejserens nye klæder" består af to stk. A3-ark trykt på karton.

Illustrationer: Keld Petersen
Indhold: 2 kartonark
Udgivelsesår: 2006

Ingen resultater blev fundet.

Related products

KEJSERENS NYE KLÆDER
H. C. Andersens kendte og elskede eventyr om kejseren, der kun tænker på at få nye klæder og derfor bliver offer for et par svindlere, er her blevet omskrevet til et let forståeligt dansk af Lisbet Friche og flot illustreret af Keld Petersen. Til hver tekstside hører en helsides illustration, som understøtter teksten. Desuden er enkelte ord sat med lilla farve og hertil hører tegnillustrationer, som man kan støtte sig til ved genfortælling til børn, som har behov for tegnstøttet kommunikation. Hver illustration giver rig mulighed for fordybelse og samtale. Bagest i bogen er der en kort beskrivelse af H. C. Andersen samt en oversigt over de af H. C. Andersens eventyr, som Materialecentret indtil nu har udgivet. Når bogen er læst/fortalt, kan den bruges som ideoplæg til dukketeater eller teaterforestilling.(Bemærk supplerende materiale: Nr. 959a, Kejserens nye klæder, udklipsark.) Forfatter: H. C. Andersen Teksttilrettelæggelse: Lisbet Friche Illustrationer og layout: Keld Petersen Sideantal: 40 Udgivelsesår: 2006 ISBN: 978-87-91274-59-6

80,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode