JUL: DANS OM JULETRÆET OG GAVER, LAMINAT

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

36,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 1334c

Situationsbilledet hører til samlemappen ”Jul”. Mappen indeholder også situationsbillederne ”Juleklip og hygge” og ”Spisning”.

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det  anvendes til sprogstimulering. 

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.

Illustrationer: Materialecentret
Udgivelsesår. 2018

Situationsbilledet hører til samlemappen ”Jul”. Mappen indeholder også situationsbillederne ”Juleklip og hygge” og ”Spisning”.

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det  anvendes til sprogstimulering. 

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.

Illustrationer: Materialecentret
Udgivelsesår. 2018

Ingen resultater blev fundet.

Related products

JUL - TEMAPAKKE
"Jul" er et visuelt materiale, der er udviklet til børn med høretab i børnehave eller i indskolingen (0.-3. klasse). Det kan også bruges med tegn, og det er derfor velegnet til tegnstøttet kommunikation i dag- og skoletilbud. Materialet er beregnet til arbejdet inden for sprogtilegnelse med udgangspunkt i temaet ”jul”. Det kan både anvendes i forhold til verbalt sprog og i forhold til tegnbaseret kommunikation. Desuden kan materialet danne udgangspunkt for inkluderende temabaserede aktiviteter i børnehave eller skole, som forberedelse til julen. "Jul" udkommer som tre situationsbilleder, samlet i en plastkasse, som viser tre forskellige scenarier omkring højtiden jul: 1) Juleklip og hygge, 2) Spisning og 3) Dans om juletræet og gaver.   Til hvert situationsbillede er der: 1 stk. A3-oversigtsbillede i farver2 x 4 stk. A4-billedark med hver 6 illustrationer i farver1 x 4 stk. A4-ark med ordkort1 x 4 stk. A4-ark med forslag til tegnstøtte Der er primært to anvendelsesmuligheder med dette materiale: samtale og vendespil. Alle elementer i ”Jul” kan reelt bruges som et udgangspunkt for samtale med barnet, men det er primært de store oversigtsbilleder, som er beregnet til det. Billederne er lavet som myldrebilleder, hvor barnet får pirret sin nysgerrighed og samtidig bliver præsenteret for, hvad der kan ske i tiden op til jul, fejring af juleaften osv.  De forskellige A4-ark i materialet er primært beregnet til at bruge som vendespil. Vendespillet kan spilles på flere måder ved at kombinere forskellige elementer. Der er også mulighed for at spille det på helt klassisk vis ved at bruge de to sæt farvede illustrationer.  Illustrationer: Materialecentret Udgivelsesår: 2018

350,00 kr. 
JUL: JULEKLIP OG HYGGE, LAMINAT
Situationsbilledet hører til temamappen ”Jul”. Mappen indeholder også situationsbillederne ”Spisning” og ”Dans om juletræet og gaver”. Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det  anvendes til sprogstimulering.  Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m. Illustrationer: MaterialecentretUdgivelsesår: 2018

36,00 kr. 
JUL: SPISNING, LAMINAT
Situationsbilledet hører til temamappen ”Jul”. Mappen indeholder også situationsbillederne ”Juleklip og hygge” og ”Dans om juletræet og gaver”. Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det  anvendes til sprogstimulering.  Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m.Illustrationer: MaterialecentretUdgivelsesår: 2018

36,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode