Indkøbskurven er tom

KSF - kortlægningsskema for selvreguleringsfunktioner

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1178a
 stk.
15,00 kr

Detaljer

KSF-skemaet er beregnet til at kortlægge personer med medfødt døvblindheds evne til at regulere sig selv  kognitivt, emotionelt og adfærdsmæssigt samt at identificere de forandringer, der evt. sker over tid. Det er altså et værktøj, som kan bruges af netværkene omkring personer med medfødt døvblindhed til at identificere problemområder og planlægge indsatser.

I skemaet står en række udsagn, som netværket skal give en score fra 1 til 10 afhængigt af graden af vanskeligheder, de oplever ved personen med medfødt døvblindhed. Alle scorerne overføres derefter til et skema, hvor de kan få et overblik over, om personen har problemer med selvreguleringen inden for et eller flere områder, eks. impulshæmning, følelseshåndtering og arbejdshukommelse.

Før du bruger skemaet bør du læse det tilhørende teorihæfte. I hæftet kan du nemlig læse om, hvad selvregulering er, om hvordan du vurdere selvregulering, om planlægning af tiltag og meget andet.

Både skema og teorihæfte er udviklet af en nordisk arbejdsgruppe med repræsentanter fra de specialpædagogiske skolemyndigheder og Mo Gård i Sverige, Statped i Norge og Center for Døvblindhed og Høretab i Danmark.

Skemaerne findes også i en norsk og svensk version. Dem finder du herunder som relaterede produkter.

Den nordiske arbejdsgruppe: Jude Nicholas, Evabritt Andreassen, Ulrica Broddstedt, Jens Peder Møller Hermansen, Bergljot Rieber-Mohn, Inger Simonsen & Marie Sjödell.
Foto Magnus Møller og Materialecentret. Materialecentret
Sideantal: 8
Udgivelsesår: 2015

KSF - kortlægningsskema for selvreguleringsfunktioner

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.