Indkøbskurven er tom

Høreteknisk udstyr - grundskole og ungdomsuddannelse

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1379
 stk.
20,00 kr

Detaljer

”Høreteknisk udstyr – gode råd til grundskole og ungdomsuddannelse” er et vejledningshæfte til undervisere og pædagogisk personale.

Det supplerer den rådgivning, man kan få i grundskolen eller på ungdomsuddannelsen, når man har en elev med høretab. Miljøet i skolen stiller store krav til hørelsen på grund af støj og afstand, og mange elever med høretab har derfor brug for at anvende høreteknisk udstyr. Det kræver dog en indsats for lærere og elever at få opbygget gode rutiner omkring brugen og at finde ud af, hvordan udstyret virker, og i hvilke situationer det er gavnligt.

Dette temahæfte giver svar på en række spørgsmål om høreteknisk udstyr, og hvordan man kan bruge det, eksempelvis: hvad er høreteknisk udstyr, hvordan fungerer det, og i hvilke situationer kan det være gavnligt?

Hæftet er udarbejdet af konsulenter fra Specialrådgivningen til børn og unge med høretab, der bl.a. rådgiver grundskoler og ungdomsuddannelser om høretab og høreteknisk udstyr.

Tekst: Helle Brinkmann, Lisbeth Kristensen og Maria Vestergaard Bolinius, VISO-konsulenter i Specialrådgivningen til børn og unge med høretab

Illustrationer: Materialecentret

Sideantal: 16 sider

Udgivelsesår: 2022

Høreteknisk udstyr - grundskole og ungdomsuddannelse

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.