FYRTØJET, ARBEJDSBOG

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

50,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 726a

Arbejdsbog til nr. 726, Fyrtøjet.

Idé: Hans Dall Borup
Illustrationer: Bruno Jakobsen
Sideantal: 32  
Udgivelsesår: 1985, ny udgave 2005

Arbejdsbog til nr. 726, Fyrtøjet.

Idé: Hans Dall Borup
Illustrationer: Bruno Jakobsen
Sideantal: 32  
Udgivelsesår: 1985, ny udgave 2005

Ingen resultater blev fundet.

Related products

FYRTØJET
Eventyret er lavet som udklipsark. Når elementerne er klippet ud, kan de med Blue Tack ("lærerens tyggegummi") sættes op på en tavle, samtidig med at eventyret gennemleves med børnene. Der medfølger en lærervejledning samt en illustreret arbejdsbog med plads til, at eleverne kan skabe deres egen tekst.Materialet leveres i en gennemsigtig plastmappe med et lukkesystem, som gør, at de udklippede delelementer lettere kan gemmes fra gang til gang.Arbejdsbogen kan efterbestilles særskilt (katalognr. 726a). Forfatter: H. C. AndersenIdé: Hans Dall BorupIllustrationer: Bruno JakobsenIndhold: 14 stk. A3-kartonark i mappe, arbejdsbog og lærervejledning med eventyret. Udgivelsesår: 1985, ny udgave 2005

225,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode