Indkøbskurven er tom

Følelser på spil - Memory

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1291
 stk.
75,00 kr

Detaljer

”Følelser på spil - memory” er udviklet til børn med høretab i alderen 3-7 år, som har brug for at arbejde med at forstå, aflæse og udtrykke forskellige følelser hos sig selv og andre. Materialet kan også anvendes til normalthørende børn, som har behov for at udvikle deres sociale og kommunikative færdigheder.

Materialet består af 72 billedkort (2x36), som illustrerer seks basale følelser: glæde, vrede, overraskelse, afsky, tristhed og frygt. Følelsesbegreberne kan omskrives og tilpasses barnets niveau, så f.eks. ”vrede” forklares som at være ”sur”, ”tristhed” som at være ”ked af det” osv. Der er knyttet seks forskellige billeder til hver følelse, i alt 36 forskellige billeder. Billederne skildrer både børn og voksne. Hvert billede viser tydeligt den enkelte følelse med særligt fokus på personens ansigt og øverste del af kroppen.

Billederne giver børnene mulighed for at øve sig i at aflæse og genkende ansigtsmimik og kropssprog. F.eks. har de overraskede personer løftet øjenbrynene i en bue, mens de sure personer har trukket øjenbrynene sammen. Billederne giver samtidig børnene mulighed for, at øve den svære kunst at sætte ord på, hvilken følelse der knytter sig til det fysiske følelsesudtryk.

Desuden indeholder "Følelser på spil - Memory" også en vejledning, bl.a. med forslag til at reducere eller øge sværhedsgraden, så det passer til barnet.

Memory-spillet er en del ef en trilogi under overskriften "Følelser på spil". P.t. kan du også bestille et fiskespil (kortspil), som er baseret på samme billedmateriale, og i løbet af kort tid udkommer der desuden et billedlotteri i serien.

Ide og udvikling: Henriette Bach-Andersen og Henriette Kragh
Fotos: Colourbox og Adobe Stock
2 x 36 spillekort
Udgivelsesår: 2018

Følelser på spil - Memory

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.