Indkøbskurven er tom

Følelser på spil - Fisk (kortspil)

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 1292
 stk.
75,00 kr

Detaljer

”Følelser på spil - Fisk” er udviklet til børn med høretab i alderen 3-7 år, som har brug for at arbejde med at forstå, aflæse og udtrykke forskellige følelser hos sig selv og andre. Materialet kan også anvendes til normalthørende børn, som har behov for at udvikle deres sociale og kommunikative færdigheder.

Spillet består af 72 billedkort (2x36), som illustrerer seks basale følelser: glæde, vrede, overraskelse, afsky, tristhed og frygt. Følelsesbegreberne kan omskrives og tilpasses barnets niveau, så f.eks. ”vrede” forklares som at være ”sur”, ”tristhed” som at være ”ked af det” osv. Hvert billede viser tydeligt den enkelte følelse med særligt fokus på personens ansigt og øverste del af kroppen, så børnene har mulighed for at øve sig i at aflæse og genkende ansigtsmimik og kropssprog. 

Spillet spilles i som det traditionelle kortspil "Fisk", dog med den forskel at barnet spørger efter kort ved at beskrive det kort, som han/hun spørger efter en makker til. Kortene kan også bruges på andre måder som udgangspunkt for en samtale omkring følelser.

Med materialet følger en udførlig introduktion, hvor du bl.a. kan læse om anvendelsesmuligheder og hvordan man kan øge eller reducere sværhedsgraden i spillet.

Du kan også bestille to andre materialer i Følelser på spil-serien, nemlig et memoryspil og et billedlotteri, som er baseret på samme billedmateriale. Memoryspillet finder du herunder som relateret produkt, mens billedlotteriet forventes udgivet i løbet af ganske få uger.

Ide og udvikling: Henriette Bach-Andersen og Henriette Kragh
Fotos: Colourbox og Adobe Stock
2 x 36 spillekort
Udgivelsesår: 2018

Følelser på spil - Fisk (kortspil)

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.