FASTELAVN, LAMINAT

Se hele beskrivelsen under produktbilledet

36,00 kr. 


På lager, leveringstid: 1-3 dage

Katalognummer: 1033c

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det anvendes til sprogstimulering.

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m. 

Idé: Dorte Skovgaard og Lisbet Friche
Illustrationer: Bodil Nygaard
Udgivelsesår: 2012

Formålet med laminatudgaven er at gøre billedet mere robust. Som separat materiale kan det anvendes til sprogstimulering.

Ideer: Dækkeserviet, iagttagelse, samtale m.m. 

Idé: Dorte Skovgaard og Lisbet Friche
Illustrationer: Bodil Nygaard
Udgivelsesår: 2012

Ingen resultater blev fundet.

Related products

FASTELAVN
klik på "Downloads" for at hente ekstramateriale."Fastelavn" fokuserer på sprogstimulering og indlæring af viden om fastelavn, foruden at materialet kan være en inspirationskilde til at beskæftige sig med emnet. Billederne danner basis for samtale, og barnet kan sandsynligvis relatere til egne erfaringer i børnehaven og skolen. Materialet vil i kraft af billedmaterialet lægge op til kommunikation mellem børn og mellem børn og voksne. De store situationsbilleder er tænkt som udgangspunkt for samtale om fastelavn, traditioner og udklædning. Ud fra de forskellige relationer, tegningerne viser, kan der digtes en dialog. Det kan medføre, at børnene bl.a. øver sig i at sætte sig i hinandens sted. På udvalgte ting på det store billede kan en historie, der er foldet i papir, limes på for at fortælle mere om tingen/episoden. Herved bliver barnet mere aktiv i læsning af billedet, og der kan arbejdes med kommunikation og derved skabes en mulighed for yderligere indsigt. Brugeren af materialet klipper, folder og limer selv historien på det store samtalebillede. "Fastelavn" består af: - A3-situationsbillede i farve- A3-situationsbillede i sort/hvid til kopiering- 2 x 10 stk. A4-ark med hver 6 illustrationer i farver til billedlotteri - 10 stk. A4-kopiark med hver 6 illustrationer i sort/hvid- 10 stk. A4-ark, ordkort- 10 stk. A4-ark med tegnillustrationer - 3 stk. A4-ark med to 3-billedhistorier på hver - 1 stk. cd med 3-billedhistorierne og delelementerne som pdf - Materialebeskrivelse Idé: Dorte Skovgaard og Lisbet Friche Illustrationer: Bodil Nygaard Udgivelsesår: 2012

250,00 kr. 

Dyk ned i vores digitale univers

Hos Materialecentret har vi specialiseret os i at udarbejde materiale inden for områderne høretab, tegn og døvblindhed. Ud over at producere en lang række printede materialer, har vi også en stor palette af digitale materialer, bl.a. en række apps og hjemmesider, forskellige downloads samt ekstramateriale til nogle af de printede materialer.

De fleste af de digitale materialer er gratis og kan frit tilgås her på hjemmesiden via de tre områder i hovedmenuen: Høretab, Tegn og Døvblindhed.

Download Kode