Indkøbskurven er tom

faktisk! Vand

Vær den første til at bedømme dette materiale

Katalognr.: 17-58
 stk.
0,00 kr

Detaljer

logo til §17

”Vand” af Troels Gollander i faktisk! -serien fra Gyldendal.

Troels Gollander har igennem de seneste mange år skrevet mange faglitterære børne- og skolebøger. Han blev honoreret med Skriverprisen 2018, for hans særlige evne til at skrive i et let og varieret sprog om autentiske emner i børnehøjde.

Bogen introducerer faktuelle emner, der relaterer sig til vand. Den omhandler bl.a. emner som is, damp, regn, vandforbrug, ferskvand og saltvand. Emnerne understøttes med flotte fotos og tegninger, der motiverer til nysgerrighed og læring.

Denne udgave af bogen er suppleret med tegn for at sikre målgruppen af børn og unge, der anvender dansk tegnsprog/ tegn, adgang til det spændende materiale.

Bogen kan anvendes i både den selvstændige læsning og i projekt- og temaarbejde Opgaver til materialet kan hentes på www.fagbog.gyldendal.dk (der skal anvendes UniLogin) Hvis bogen ønskes uden tegn, henviser vi til www.gyldendal-uddannelse.dk

Senere på året udgiver Materialecentret flere tegnstøttede bøger i faktisk!- serien: Strøm, Jorden, Håndbold, Droner og Farver.

Tekst: Troels Gollander
Tegninger: Eva Wulff
Sideantal: 62
Udgivelsesår Materialecentret: 2021
Oprindeligt udgivet af Gyldendal

faktisk! Vand

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind
Bedømmelser
Der er ingen bedømmelser af dette materiale.